Aalbæk Badehotel

Aalbæk gl. Kro og Badehotel er et dejligt sted at overnatte.

Aalbæk Badehotel – lystfiskeri

Aalbæk Badehotel, er beliggende tæt på flere gode muligheder for lystfiskeri i Nordjylland. Havnen i Aalbæk, hvor man bl.a. kan fange fladfisk, ål, hornfisk og havørreder, er bare en af dem.

Skagen er under 20 minutters kørsel fra kroen og byder på et væld af fiskearter. I og omkring Skagen Havn alene, kan man fange flere end 14 arter.

Om sommeren er der mange makrel, typisk fra juli til starten af september. Området byder desuden på noget af landets bedste kystfiskeri, efter de velmagende og flotte havbars.

Strandby Havn og Rugholmen, er endnu 2 gode områder som værd at besøge, når man gerne vil fiske. Begge fiskepladser kan man nå indenfor et kvarter fra Aalbæk Badehotel. Havnen er lille og hyggelig, men byder på fremragende fiskeri efter både fladfisk og makrel m.fl. Fladfiskene kan fanges året rundt og især vintersæsonen, byder til tider på rigtig gode fangster.

Makrellerne ankommer, ligesom i resten af landet, også til Strandby ca. i starten af juli, nogen gange senere, d.v.s. ca. i starten af august.

Rugholmen er kendt for godt havørredfiskeri fra kysten/stranden.

20 minutters kørsel fra kroen er Frederikshavn. Fra den nye mole ved Frederikshavn Havn, kan man fange store torsk og i sommerperioden, usædvanligt mange af dem.

Aalbæk Badehotel, ligger både lige ved og i nærheden af, de bedste fiskepladser toppen af Danmark har at byde på.

Overnatning på Aalbæk Badehotel

Denne hyggelige og store kro i Aalbæk,  udlejer lækre og velindrettede værelser for 1-4 personer. Skulle man være en gruppe på tur, er der rigeligt med sengeplads til alle, da der på Aalbæk gl. Kro og Badehotel er hele 59 værelser i alt.

Alle værelser er indrettede med eget bad og toilet, samt egen balkon/terrasse.

En restaurant og en krostue, er desuden en del af konceptet. Begge spisesteder har hver deres charme og menukort. Maden i restauranten dækker over alt fra lækre retter med frisk og veltilberedt fisk, til møre og velsmagende kalvesteaks m.m. ‘

Krostuen leder en tilbage til den velkendte og historiske krohygge, hvor maden som dufter og smager af gamle dage, serveres i hyggelige og rustikke omgivelser. Smørrebrød og klassiske kroretter, som eksempelvis stjerneskud og bondeæggekage er en del af menuen.

Læs mere og se restaurantens og kroens menukort: Klik her…

Adresse og info

Aalbæk Badehotel – Skagensvej 42 – 9982 Ålbæk – Tlf.: +45 98 48 90 22– Mail: aalbak@aalbak-gl-kro.dk – Hjemmeside: Aalbaek-kro.dk

Læs om mulighederne for lystfiskeri fra Aalbæk Havn: Klik her…

error: Content is protected !!