Den årlige fiskekonkurrence – 2021 (Første år)

Den årlige fiskekonkurrence.

Saltvands-fiskekonkurrence i Sæby og omegn var en succes.

Sæby og omegn er et mekka for lystfiskere. Sommerhalvåret, fra sen forår til tidlig efterår, byder på spændende kystfiskeri efter havørreder. Derudover kan man også opleve givende havnefiskeri efter sild, makrel og torsk og fra mange af strandene i området, kan man bl.a. fange skrubber, hornfisk og pighvar.

Hedebo Strand Camping i Sæby, har siden 2014 brugt resurser på, at gøre opmærksom på de muligheder for lystfiskeri der er i lokalområdet.

I samarbejde med Jagt og Fiskeri i Frederikshavn, Rene Jensen (Lokal lystfisker) og Lystfiskeri Danmark, tog Hedebo Strand Camping i 2021 initiativet til, at lave en saltvands-fiskekonkurrence for hele familien. Med præmier til både juniorer og seniorer. Man kunne vinde præmier indenfor 7 forskellige fiskearter, torsk, sej, skrubbe, rødspætte, sild, hornfisk og havørred. Allerede på førstedagen blev der indvejet 4 forskellige fiskearter. Havørred, sild, hornfisk og skrubbe.

En ung herre på kun 12 år ved navn Malthe, fangede- og vandt indenfor 3 fiskearter. Havørred, skrubbe og sild.

Den der vandt flest præmier indenfor seniorerne, var Thang fra Frederikshavn. Havørred og hornfisk. (Se billedet)

Konkurrencen varede 2 dage fra d. 8-9 maj.

Præmiepuljen i fiskegrej alene lå over 10.000 kr. Skænket af Jagt og Fiskeri Frederikshavn. Butikken er efterfølgende gået i tæt samarbejde med Hedebo Strand Camping om, at få endnu flere lystfiskere til området og har desuden sammen besluttet, at køre konceptet videre i 2022.

En ny konkurrence med flere og større præmier.

Tag hele familien med til en afslappet fiskekonkurrence i maj 2022

Kunne du tænke dig at deltage i den årlige saltvands-fiskekonkurrence og har du børn der også gerne vil fiske, så er dette familie-konkurrencen for dig.

Læs mere om den årlige fiskekonkurrence i Sæby og omegn – og book evt. overnatning under konkurrencen på campingpladsen her. Hedebo Strand Camping…

Er du i tvivl om hvor man kan fiske i området, hvad med og hvornår det er bedst, så besøg onlineguiden som er lavet for at hjælpe dig med at få netop de spørgsmål besvaret: Lystfiskeri i Frederikshavn, Sæby og omegn…

Køb dit fiskergrej til konkurrencen, madding m.m. i Jagt og Fiskeri Frederikshavn, find gode tilbud m.m: Jagt og Fiskeri Frederikshavn…

/Jari – Frederikshavnguiden.dk

Se billeder fra saltvandskonkurrencen her: Hedebo billeder…

error: Content is protected !!