Strandby Badehotel

Strandby Badehotel

Strandby Badehotel – lystfiskeri

Strandby Badehotel ligger perfekt i forhold til det spændende og alsidige lystfiskeri, som området byder på. Få hundrede meter fra hotellet er Strandby Havn, som egner sig til alle – en rigtig familievenlig havn.

I og omkring havnen kan man fange både makrel, hornfisk, havørreder, ål, ålekvabber, sej og fladfisk. Fladfiskene kan man fange året rundt, også om vinteren.

Der er heller ikke langt til Elling Å, ca. 3 km. I denne lille og charmerende å, kan man fange bækørreder og havørreder. Om sommeren er der også en god del ål at fange. Læs mere om den: Klik her…

Skulle man have lyst til at besøge en glimrende put and take sø, med regnbueørreder, bækørreder, guldørreder og tigerørreder, så er Lerbæk Fiskepark områdets bedste bud. Fiskeparken ligger kun 4,1 km. fra Badehotellet.

Overnatning på Strandby Badehotel

Strandby Badehotel er ikke bare et hyggeligt lille hotel, men har også en af de bedste restauranter i området. I restauranten serveres der hovedsageligt frisk fisk, fanget bl.a. i Kattegat ud for Strandby Havn.

I alt er der 12 værelser at vælge imellem. 10 af dem er med bad og toilet, og 2 er uden. Badeværelser er at finde centralt på gangen, skulle man vælge et værelse uden.

Man kan sove op til 2 personer i hvert rum. Der er dobbeltsenge, som kan separeres.

Strandby er en lille fiskerby med en hyggelig havnepromenade, sandstrand og gode indkøbs-muligheder.  Desuden er Frederikshavn ikke langt væk, hvis der skal shoppes eller hvis man skulle have lyst til en tur i biografen efter aftensmaden.

Strandby Badehotel er et godt valg for både de garvede lystfiskere, familien, som gerne vil have lidt af det hele, samt parret, som trænger til  lidt tid alene, god mad og naturen få skridt udenfor døren.

Adresse og info

Strandby Badehotel – Havnevej 11 – 9970 Strandby – Tlf.: +98 48 40 90 – Mail: strandbybadehotel@gmail.com – Hjemmeside: Strandbybadehotel.dk

error: Content is protected !!