Havørredfiskeri i Limfjorden

Havørredfiskeri i Limfjorden.

Havørredfiskeri i Limfjorden kan alle være med til. Det kan foregå fra mole, kaj, strand, stensætninger, bølgebrydere, samt vadende i vandet, iført waders.

Nogle dage tillader vejret ikke fiskeri efter havørreder i toppen af Danmark. Det kan være p.g.a. store bølger og særdeles grumset vand, flere dage efter ifølge deraf. De dage kan man køre til Limfjorden, hvor der altid er læ og klart vand at finde. Selvom grumset vand ikke altid er ødelæggende for fiskeriet, så er det alligevel langt fra optimalt.

Man kan læse mere om havørredfiskeri generelt på denne side: Kystfiskeri i Danmark…

Havørredfiskeri i Limfjorden – givende året rundt

På grund af fjordens enorme størrelse og utallige facetter, når det kommer til havørred-fiskepladser, kan man fange havørreder året rundt i Limfjorden. Men det kan betale at sætte sig ind i hvor og hvornår. Ikke alle fiskepladser egner sig til vinterfiskeri og ikke alle egner sig til havørredfiskeri om sommeren.

Nogle fiskepladser kaster havørreder af sig året rundt og imens andre kun egner sig til én bestemt årstid.

Havørreden er en rovfisk og spiser alt lige fra små insekter til store sild og tobis. Det gør fiskeriet interessant, set fra en lystfiskers perspektiv, da han eller hun da, kan benytte mange forskellige former for fisketeknikker og endegrej/fiskegrej.

Den største og mest omfattende side lavet om lystfiskeri i Limfjorden, samt om emnet havørredfiskeri i Limfjorden hedder LystfiskeriLimfjorden.dk.

Siden viser fiskepladser, hvor der kan parkeres, tips til agn, tips om årstider, indblik havørredernes ageren, samt meget, meget mere…

Derudover også hvilke fredningsbælter man skal være opmærksom på og hvor man kan overnatte etc.

Siden deler de bedste fiskepladser i fjorden og er lavet af Jari, som har fisket i fjorden i mere end 30 år, og som de seneste 7 år har arbejdet fuldtid med lystfiskeri i hele Danmark.

Se siden om havørredfiskeri i Limfjorden: Lystfiskeri i Limfjorden…

God fornøjelse…

Køb fiskegrej til havørredfiskeriet

I den lokale grejbutik i Frederikshavn kan man købe fiskegrej til alle former for fiskeri, samt efter alle fiskearter: Besøg dem her: Jagt og Fiskeri Frederikshavn


Her kan du fange havørreder i Frederikshavn og omegn: Læs mere…